AZTEC ADVENTURE : “ the Bebop Odyssee’’

In Aztec Adventure: ‘the Bebop Odyssee’, begeeft Captain Bebop zich met zijn Team op onbekend terrein. Als een ervaren ontdekkingsreiziger orchestreert hij een expeditie vol gevaren naar een ver vervallen Aztekenrijk…. In deze zoektocht naar beelden, installaties en grafisch werk wordt de toeschouwer ondergedompeld in een visueel spektakel.

De wereld van Captain Bebop, alter ego voor vormgever Raf Roefflaer, wordt bewoond door talloze vreemde, maar ook herkenbare figuren en wezens die de toeschouwer meenemen in hun verhaal en je zo binnenloodsen in een bizar, maar toch zeer relevant schouwspel.

Voor de Captain zijn de dingen gewoon zoals ze zijn. Soms willen de personages zich opdringen of trekken ze zich juist terug vanuit een opgedrongen positie. Ze stellen zich vragen waarom ze er juist zijn of wat ze met de gegeven situatie moeten aanvangen . Ze relativeren de omgeving waarin ze zich bevinden. En is relativering nu net niet wat de wereld nodig heeft?

  • Opening: Za 22/09/2018 om 15u00
  • Datum: Za 22/09/2018 tot Do 22/11/2018 (tijdens de uren van het CC)
  • Tijdstip: van 09:00 tot 18:00
  • Prijs: Gratis
  • Locatie: Kunstgalerij
  • Genre: Tentoonstelling